Candida-dieet.nl
Overwin candida met voeding en levensstijl

Afkicken van suiker

Het loslaten van de suiker is voor velen van ons erg moeilijk – en het kan maar op 1 manier: ‘cold turkey’. Dus niet een béétje minderen, maar helemaal mee stoppen.

Radicaal het roer om dus. Het afkicken van een suikerverslaving kost ongeveer 5 tot 7 dagen. Dan ben je er vanaf. Je zult zien dat dagen 2, 3 en 4 het pittigst zijn. Je lichaam schreeuwt om suiker want de Candida schreeuwt om voeding. Geef hier niet aan toe, want je maakt de schimmel alleen maar sterker! Na een dag of 5, 6 voel je dat het zeurderige gevoel minder wordt en na een week tot 10 dagen heb je er eigenlijk nauwelijks nog behoefte aan. Let op dat het hier niet alleen gaat om ‘echte’ suiker, maar ook om suikervervangers, fruit, brood en andere zoete dingen; dit is allemaal voeding voor Candida en dus zal de schimmel er alles aan doen om je te overtuigen ‘een beetje’ te nemen. Pas dus op; het is verraderlijk.

Geschreven door FleurOV op dinsdag maart 24, 2015
Permalink - Tags: albicans, antibiotica, antibioticagebruik, anus, candidiasis, darmflora, diarree, eczeem, gist, gisten, jeuk, schimmelinfectie, schimmels, vagina, winden, winderigheid, darm, darmklachten, infectie, probiotica, vaginale, suiker, anti-candida, voeding, candida-dieet, dieet, bestrijden

« Candida en Ayurveda - Gist en schimmel »